Κατηγορίες

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρόποι παραγγελίας

Στο ilektrofotistiki.gr παραγγέλνετε οποιαδήποτε στιγμή online κάνοντας κλικ στην επιλογή "ΑΓΟΡΑ" που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν. Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα 210.93.32.800 ή 2651.0.72.250, Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00 και Δευτέρα – Τετάρτη - Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00.

Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας

Από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας ενημερώνεστε μέσω e-mail για την εξέλιξή της. Για την ακρίβεια, ενημερώνεστε στις παρακάτω φάσεις της παραγγελίας σας:

α) Όταν κάνετε νέα παραγγελία, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό e-mail ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε με επιτυχία

β) Όταν επεξεργαστεί η παραγγελία σας και ξεκινήσει η συλλογή των προϊόντων της, λαμβάνετε νέο e-mail με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης

γ) Όταν παραδοθεί η παραγγελία σας στον μεταφορέα, λαμβάνετε e-mail για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Αλλαγή παραγγελίας

Γενικά μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε στην παραγγελία σας μέχρι να παραδοθεί στον μεταφορέα. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε προϊόν ή ακόμα και να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν που έχετε παραγγείλει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η αλλαγή μπορεί να γίνει είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail στο info@ilektrofotistiki.gr. Όταν θέλετε να προσθέσετε ή να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας αλλάζει καθώς ξεκινάει και πάλι η διαδικασία για το προϊόν που μόλις προσθέσατε.