Κατηγορίες

Συντήρηση Φωτιστικών


Καθαρισμός μεταλλικών μερών φωτιστικού

Τα μεταλλικά μέρη των φωτιστικών έχουν συνήθως νίκελ ματ ή χρώμιο ή antique χρωματισμούς. Το υλικό κατασκευής αυτών των μερών είναι ή μπρούτζος ή γαλβανισμένο και επινικελωμένο σίδερο. Το υλικό αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και έλκει την προσοχή του επισκέπτη μας όταν είναι καθαρό.

Για τον καθαρισμό αυτών των επιφανειών το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καθαρό βαμβακερό πανί χωρίς καμία χρήση απορρυπαντικού ή άλλου καθαριστικού μέσου όπως ajax, σαπούνι ή χλωρίνη. Καθαρίζουμε όλη την επιφάνεια με το σκέτο καθαρό πανί επιμένοντας στα σημεία που υπάρχει σκόνη, δαχτυλιές ή άλλο σημάδι. Δεν βάζουμε κανένα καθαριστικό.

Η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να επαναλαμβάνεται μια ή το πολύ δυο φορές την εβδομάδα. Όταν τα αντικείμενα έχουν μόνο σκόνη τότε ο καθαρισμός είναι πιο εύκολος


Καθαρισμός κρυστάλλων

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα κρύσταλλα των φωτιστικών σας, είναι και ο πιο παλιός και οικολογικός χωρίς τη χρήση χημικών!

Βάλτε σε ένα μπολ χλιαρό νερό και ξύδι κατά προτίμηση λευκό, ρίχτε μέσα ένα πανί και αφού το στραγγίζουμε καλά, περάστε απαλά τα διακοσμητικά κρύσταλλα του φωτιστικού. Αν υπάρχουν μικρές γωνίες που έχουν μαζέψει σκόνη σε σημεία που δεν φτάνει το πανί, μη φοβηθείτε!

Βουτήξτε το μέσα στο μπολ και κάντε το απαλά με μια άχρηστη οδοντόβουρτσα!

Το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει!

Τα πολύ καλά σε ποιότητα κρύσταλλα, που διαθέτει η εταιρία μας βγάζουν απίστευτους ιριδισμούς όταν τα διατηρούμε πολύ καθαρά!